U Škatuljicu je uloženo mnogo vremena i truda, ali najviše je ljubavi. Ako voliš život, a život je svuda oko nas, tada primjećuješ svu njegovu ljepotu. A ako si daš malo truda, kapneš koju kap znoja i zasućeš rukave, dodaš malo magije, nastane ovaj naš mali obiteljski projekt, Škatuljica. Svaki predmet koji smo napravili, napravili smo ponaosob, uz vlastite stvaralačke vještine, zrno mašte i kreativnosti.

Inspiracija nam je sve što nas okružuje, život i ljubav su misao vodilje…

Posjetite nas i budite dio našeg stvaranja…

skatuljica.hr@gmail.com

e-mail

+385 981922525

mobitel

Što možemo učiniti za vas?

Unikatne kutijice kao poklon ili uz poklon.

Omiljeni komad nakita iz našeg asortimana, zapakiran u personaliziranu kutijicu.

Stalci za vjenčano prstenje, kutijica sa slikama Vaših najdražih, za krštenje, za Sv.pričest, Sv. Potvrdu… mnogo je prigoda za poklone iz Škatuljice… personalizacija do zadnjeg detalja, svaki je uradak unikatan i neponovljiv.

Ručno izrađeni Nakit

Nakit izrađujemo posebnom tehnikom iskucavanja, kovanja, savijanja, jetkanja  raznih metala, spajamo moderno sa tradicionalnim, suprotstavljamo razne stilove, kako bismo dobili drugačije, unikatno, neodoljivo!

Od prljavo roze boje bakra do tople zlatne boje mesinga, srebra sa svojim predivnim svijetlosivim sjajem, naš nakit odgovara svakoj prigodi i daruje se u svim prilikama.

Čunčana čipka, posebna tehnika izrade čipke, sa dva čunka na koja se namota konac, pa se izrađuju lančići i prsteni koji se međusobno kombiniraju i dodatno ukrašavaju, tehnika je koju koristimo u izradi nakita, a također se može pronaći i na našim kutijicama i ostalim predmetima iz ponude.

Kombinacija metalnih površina sa mekim isprepletenim koncem, spoj nespojivog, te ostale kombinacije staklenih zrnaca te poludragog kamenja, svaku naušnicu, prsten, ogrlicu ili narukvicu čini posebnim doživljajem za nosioca, unikatno i neponovljivo.

Umjetničke slike

U našoj postavi malih umjetničkih djela, pronađite za sebe što Vam najviše odgovara…unutarnje značenje je ono što svaku sliku čini posebnom u očima promatrača.

Naši kistići se igraju raznim motivima, figure, portreti, prožimaju se pejzaži sa mrtvom prirodom, panorame, interijeri, animalizam…

Iz bogate postave, poklonite svojim najdražima trajnu uspomenu, uljepšajte svoj dom, neka Vaši gosti uživaju u Vašim gostinskim sobama i apartmanima.

Dekorativni program

Uljepšajte svoj dom dekoracijama iz naše radionice. Poslužavnici, sviječnjaci,ogledala, kutijice, adventski dekorativni program, uskršnji program, anđeli…

Sezonski darovni program iz našeg asortimana, posebno osmišljen za vlasnike apartmana ili gostinskih kuća. Darujte svoje goste, uspomena na boravak neka ujedno bude i vaša vizit karta. Izrada figurica, kutijica i ostalih predmeta po vašem izboru, sa otisnutim nazivom, adresom, tekstom po Vašem izboru.

Što kažu naši klijenti?

Naručili smo sliku za 18. rođendan svoje kćerke i nismo požalili, prekrasna je i hvala vam puno sa savjetima, slika je bila pun pogodak!

Uljepšali ste nam ovaj divan dan vjenčanja, prstenje u toj divnoj škatuljici je izgledalo još ljepše!

Hvala vam na predivnom i originalnom kompletu nakita, bio je zamijećen!

Nikada nismo imali ljepši bor, svi su pitali odakle nam ukrasi, preporučam vas svakako!